Usporadúvate vianočný firemný event? Nezabudnite na tieto doplnky.

Žiadna správna akcia, či už firemná, alebo súkromná sa nezaobíde bez poriadneho konceptu. Na vianočnej párty si ľudia chcú predovšetkým odpočinúť od každodenných starostí – vytvorte pre nich nezabudnuteľný relaxačný kútik s pohodlnými sedacími vakmi alebo reklamnými lehátkami. Všetky eventové doplnky si môžete nechať potlačiť svojím logom.

Pri organizácii firemného večierku sa zamerajte na niekoľko hlavných bodov – zaujímavé a zapamätateľné priestory, kvalitný catering a zábavný program. Nepodceňte však ani výzdobu, pohodlné vybavenie a samozrejme ani využitie reklamných predmetov, vďaka ktorým si vás klienti dlhodobo zapamätajú.

Bude to akčný teambuilding alebo vianočné školenie?

Prispôsobte tomu priestor i zariadenie interiéru. Radšej si všetko naplánujem s veľkým predstihom, pretože väčšina obľúbených sál bude už dávno zarezervovaná. Premyslite, čo všetko na podobnej akcii chcete mať a čo by ste chceli robiť.

Bude to to veľké školenie pre klientov s občerstveným a zábavou? Akúkoľvek prezentáciu skvelo doplní prezentačná stena s pevnou hliníkovou konštrukciou. Je odolná a mobilná – jednoducho sa zloží, rozloží a odvezie. Využiť ju môžete aj pri inej príležitosti – potlačenú látku zo strečovej tkaniny stačí na konštrukciu len natiahnuť a uzavrieť pomocou suchého zipsu. Nechajte si vytvoriť tematickú potlač vo farbách vašej firmy s vianočnými motívmi a uveďte na nej hlavné témy prednášky a časový rozvrh, aby mali vaši hostia perfektný prehľad o tom, čo ich čaká.

Potlač sublimačnou metódou je veľmi odolná voči UV žiareniu a oteru a farby sú ostré a sýte. Prezentačnú stenu môžete skombinovať napríklad s pultom alebo menším stolíkom, aby sa vám lepšie prednášalo.

Slávite významné jubileum? Ukážte to

Vianočný event môžete jednoducho spojiť s dôležitou firemnou udalosťou. Slávite okrúhle výročie vzniku firmy a chcete usporiadať skutočne poriadnu akciu s koncertom a atrakciami? Nezabudnite na tematickú výzdobu s originálnou grafikou , ktorá zaujme na prvý pohľad.

Reklamné brány a stĺpy sa stanú vhodným orientačným bodom. Hostia vďaka nim jednoduchšie nájdu jednotlivé súťažné stanoviská, stan s laserovou strelnicou, karikaturistu alebo stánok s občerstvením – tiež jednotlivé reklamné stany ozdobte zapamätateľnou potlačou.

Vytvorte vianočnú atmosféru.

Zóna odpočinku k Vianociam patrí. Miesto kde si vaši hostia budú môcť posedieť, vyskúšať niečo dobrého na jedenie a vychutnať si pohodovú atmosféru blížiacich sa Vianoc, nesmie na vašej párty chýbať. Príjemné a praktické posedenie ponúkajú sedacie vaky, ktoré sú stále najobľúbenejšie - na akciách aj v domácnostiach. Výplň, rozmery , materiál aj vzor potlače si môžete vybrať tak, aby ste presne doladili štýl celej akcie a potešili aj tých najnáročnejších hostí.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0