Ako zastrešiť pracovisko pre záchranné zložky? Nožnicovým stanom MITKO

Zdravotnícke stany sú v období koronavírusu potrebné viac ako kedykoľvek predtým – hlavne pre potreby plošného testovania.

Pomocou zdravotníckych stanov je možné vytvoriť niekoľko izolovaných zón pre pacientov. Poskytujú spoľahlivú ochranu proti nepriaznivému počasiu, rýchlo sa rozkladajú a ľahko sa čistia a dezinfikujú.

Dezinfekčné zóny pre zamestnancov.

Filtračné stany môžu slúžiť ako ďalšie bezpečnostné opatrenie – umiestnia sa pred vstupom do nemocníc alebo firiem. Ochráni pracovníkov, ale tiež pacientov. Umožňujú skontrolovať osoby, ktoré vstupujú do budovy a zamedziť tak prípadnému šíreniu nebezpečného vírusu.

Tieto stany môžu zároveň slúžiť colníkom a policajtom, ktorý sa vyskytujú v rizikových oblastiach a strážia hranice.

Pohotovostné priestory v teréne

Stany sa uplatnia aj ako mobilné ošetrovacie miesta v zdravotníctve – v prípade krízovej situácie je možné chorých pacientov oddeliť od zdravých (vďaka separovaným zónam). Sú okamžite použiteľné, ak dôjde k závažnej nehode a je nevyhnutné okamžite operovať.

Majú vode odolné opláštenie, pevnú konštrukciu a poskytujú maximálne súkromie a perfektné hygienické zázemie. Môžu sa využiť tiež ako dekontaminačné priestory k hygienickej očiste v provizórnych podmienkach.

Aktuálne sa nožnicové stany používajú napríklad pri plošnom testovaní na vírus COVID 19 – slúžia k zastrešeniu odberových miest.

Lekárske zázemie na hromadných akciách.

So zdravotníckymi stanmi sa stretávame tiež na rôznych vonkajších koncertoch, festivaloch, športových udalostiach a iných väčších akciách. Slúžia k poskytnutiu prvej pomoci – ak príde k úrazu, raneného je možné rýchlo ošetriť.

Výhody stanov MITKO

V našej ponuke nájdete nožnicové zdravotnícke stany, alebo stany typu Ihlan, ktoré sú ideálne k zastrešeniu väčších plôch. Všetky stany disponujú hliníkovou konštrukciou, pevným a kvalitným opláštením a sú odolné voči poveternostným podmienkam (stany Ihlan Static sú odolné voči nárazom vetra až do 100 km/h)

Oplatí sa zaobstarať si tiež ďalšie produkty k označeniu lekárskych oblastí – napríklad reklamné vlajky, Roll-upy alebo plotové polia, ktoré chránia vstupu nepovolených osôb.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1