Ako na veľtrhu či súťažných závodoch vyniknúť?

Chcete zvýšiť povedomie o vašej značke? Zúčastníte sa svadobného veľtrhu alebo zimných súťaží? Potom z tejto príležitosti vyťažte maximum – vaše logo a názov firmy sa potencionálnym záujemcom musí vryť do povedomia. Ako to docieliť ? Outdoorové výrobky a nožnicové stany nie sú určené len na letné obdobie, prezentáciu vám uľahčia aj v zime.

Veľtrhy, rôzne súťaže alebo výstavy psov sa usporadúvajú celoročne. Úspech a hlavne pozornosť na podobnej akcii vám zabezpečí dôkladná príprava a správne eventové doplnky.

Skvelý doplnok na zimné závody? Nožnicový stan

Na veľtrhu vám ide hlavne o jedno – čo najviac sa odlíšiť od konkurencie a čo najrýchlejšie upútať pozornosť. To isté vás bude zaujímať počas športovej akcie. Ste pyšným sponzorom lyžiarskych pretekov? Zaoberáte sa výrobou pretekárskeho oblečenia? Ukážte to a zaobstarajte si nožnicový stan, kde môžete oboznámiť väčšiu skupinu ľudí so svojou značkou. Buďte jednoducho všade – nestačí len obliecť pretekárov do kombinéz s vaším logom.

Nožnicové stany tvorí ľahká, ale pevná hliníková konštrukcia a nepremokavá polyesterová látka. Sú jednoducho prenosné i rozložiteľné a výškovo nastaviteľné. Preprava nepredstavuje žiadny problém – každá súčasť stanu sa zabalí do špeciálneho prepravného obalu. Opláštenie stanu je možné potlačiť vaším logom či tematickou grafikou. V ponuke nájdete taktiež opláštenie so zníženou horľavosťou.

Octa Pro – ideálna voľba do nepriaznivých podmienok

Môžete vyberať z troch kvalitatívnych radov: Octa Pro, Premium a Classic. V horskom prostredí se vám najviac osvedčia stany Octa Pro so zvýšenou odolnosťou voči poveternostným podmienkam. Táto rada vyniká odolnosťou voči vetru až do 100 km/h.

Profil nohy je osemuholníkový s prierezom 50 mm. Pre väčšiu stabilitu sú stany vybavené tiež zosilnenými nožnicovými profilmi. Ku konštrukcii je možné pripevniť kúrenie aj svetlo – vďaka systému Easy Hold – a výšku vstupu si môžete podľa potreby upraviť až na 230 cm.

Vnútri stožiaru sa nachádza zosilnená pružina – tá vám zaručí dokonalé napnutie strechy. Nechýbajú ani bočnice, ktoré vás lepšie ochránia pred nárazmi vetra.

Nafukovacie brány a reklamné vlajky

Obe možnosti bývajú bežnou súčasťou zimných pretekov. Nafukovacie bránu môžu slúžiť ako označenie štartu alebo cieľa alebo ako vstup. Ich rozpätie býva väčšie než 11 m, ponúka sa rovno v 4 tvaroch a montáž je veľmi jednoduchá – bránu je možno nafúkať do 10 m vďaka ventilátoru v jej nohe.

Ešte lepšieho výsledku dosiahnete s použitým reklamných vlajok (muších krídiel), ktoré zefektívnia vaše reklamné posolstvo – bez nich sa žiadna športová akcia neobíde. Môžete si vybrať základňu a kotvenie, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať a zvoliť aj obojstrannú potlač.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0