Reklamné slnečníky – chránia pred UV žiarením i rozmarmi počasia

Zvýšená ochrana pred UV žiarením je dôležitá nielen na horách – ale aj v nížinách sa oplatí siahnuť po opaľovacom kréme s vyšším ochranným faktorom. Užitočným spojencom, ktorý Vás pred priamym slnkom ochráni, sa môže stať tiež kvalitný slnečník – a to ako vo vašej záhradke, tak aj vo vašom podniku. Na čo dbať pri výbere?

Reklamné slnečníky musia predovšetkým poskytnúť dostatočnú ochranu pred škodlivým UV žiarením. Podľa akých kritérií vyberať?

Dbajte na pevnú konštrukciu a kvalitný materiál

Ideálny je slnečník s pevnou hliníkovou konštrukciou a oceľovou základňou – tá vám zaručí, že vám slnečník nikam neuletí (vďaka odolnosti voči vetru o rýchlosti až 30 km/h). Hliníková konštrukcia má okrem stability ešte ďalšiu dôležitú výhodu – je ľahká, takže sa vám slnečník bude jednoducho prenášať a premiestňovať.

S tým samozrejme súvisí aj zdvíhací systém – slnečník sa musí dať jednoducho otvoriť a zase sklopiť, bez toho aby sme museli vynaložiť väčšiu silu. Nikde sa to nesmie drhnúť ani sa zasekávať. Veľmi komfortné je otváranie pomocou lanka a kladky.

Ako bonus naviac môžeme zvoliť konštrukciu so zabudovaným LED osvetlením, ktoré výborne poslúži vo večerných hodinách.

Zvoľte dostatočne odolné opláštenie

Nemenej zásadná je taktiež kvalita opláštenia – to vám nemusí slúžiť len ako ochrana pred slnkom, ale aj pred letným dažďom. Musí byť odolné voči mechanickému poškodeniu i roztrhnutiu. Oplatí sa preto nepremokavé zosilnené opláštenie s dvojitou impregnáciou.

Vyrába sa z polyesteru a vašim hosťom poskytne dokonalú ochranu pred náhlou dažďovou prehánkou. Alebo vám, až budete zase nerušene relaxovať na záhradke za domom.

Vyberte ideálnu veľkosť

Samozrejme vždy platí jednoduché pravidlo – čím väčší slnečník , tým väčší tieň. Záleží ale na tom, kam chcete slnečník umiestniť. Či do gastronomickej prevádzky na terasu alebo na záhradu.

Môžeme vyberať z rôznych tvarov a veľkostí – slnečník môže byť okrúhly ale i v tvare štvorca alebo mnohouholníka. Na terasu bude praktickejší skôr štvorcový tvar a väčší rozmer, na záhradku reštaurácie sa zase často vyberajú rôzne typy mnohouholníkov.

Nepodceňte silu nenápadnej reklamy

Reklamný slnečník vám ponúka zaujímajú príležitosť, ako posilniť váš band a upozorniť na váš produkt alebo jednoducho len na vaše firemné logo – keď ich budú mať vaši zákazníci neustále na očiach, tým lepšie si ich zapamätajú. Dobre viditeľné bude aj z väčšej diaľky.

Potlač je metódou digitálnej tlače a je tak možné vytvoriť akúkoľvek grafiku v ľubovoľnom farebnom prevedení.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1