LED osvetlenie zabudované v konštrukcii -komfort a funkčnosť

Teší nás, že sme ako prvý vyvinuli reklamné stany a slnečníky s osvetlením zabudovaným priamo v konštrukcii. Špeciálne pre tento účel sme skonštruovali profily s pevne zabudovanými LED páskami a to bez zníženia mechanickej odolnosti daného výrobku.

Táto inovácia si na veľtrhu RemaDays Waršava 2019 vyslúžila striebornú medailu v kategórii inovácií outdoorovej reklamy. Z akého dôvodu si tieto výrobky pochvaľujú aj naši zákazníci?

Nožnicové stany Octa Pro LED sú prvými stanmi na trhu, ktoré majú osvetlenie zabudované priamo v konštrukcii. Vďaka tomu naši zákazníci šetria drahocenný čas, pretože už nemusia hľadať a zložito inštalovať externé osvetlenie. Svietivosť je na úrovni 4.000 lumenov, vďaka čomu môžete pohodlnej využívať osvetlený priestor v stane. Súčasne si LED osvetlenie udržuje nízku spotrebu energie v rozmedzí 50-90W (v závislosti na veľkosti stanu).

Konštrukcia so zabudovaným osvetlením zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale tiež estetickou stránkou, ktorú so sebou prináša osvetlený nožnicový stan. Úplný potenciál tohto riešenia objavíte počas večerných podujatí, kedy Váš osvetlený stan vynikne nad ostatnými. Ďalšou výhodou stanovej rady Octa Pro LED je systém Easy-Hold, vďaka ktorému rýchlo a bez dodatočných adaptérov uchytíte priamo na stan ďalšie príslušenstvo. Záruka na konštrukciu v dĺžke 5 rokov je hlavnou konkurenčnou výhodou týchto nožnicových stanov.

LED osvetlenie je napájané zo siete prostredníctvom 230V AC adaptéru alebo 12V DC batérie. Tú oceníte predovšetkým na akciách so zložitým alebo žiadnym prístupom k elektrine.

Ďalším produktom so zabudovaným osvetlením sú LED reklamné slnečníky. Tie pútajú pozornosť návštevníkov večerných akcií a súčasne poskytujú funkčné osvetlenie v rámci reštaurácií, kaviarní, záhradných akcií a pod. Spotreba energie sa drží na 70-90W (v závislosti na type slnečníku) a svietivosť je na úrovni 4.000 lumenov.

alt-06294030016427772130eiprvefmz.png

LED osvetlenie a ekológia

LED osvetlenie je eko friendly. Jeho hlavnou výhodou je svetelná účinnosť – zatiaľ čo tradičné žiarovkové osvetlenie premení na svetlo len cca 5% spotrebovanej energie, v prípade LED osvetlenia je to 90%. V praxi to znamená, že LED osvetlenie je takmer 20x efektívnejšie než klasické žiarovky. Nižšia spotreba sa potom pozitívne prejaví na účte za elektrinu, čo ocenia predovšetkým častý a pravidelný užívatelia osvetlených slnečníkov a stanov.

Ďalším prínosom je bezpečnosť LED osvetlenia. Vďaka tomu, že sa tento tepelný zdroj používaním nezahrieva, je možné jeho bezpečné používanie v kombinácii s horľavými materiálmi. Pre dlhodobých užívateľov je kľúčový tiež fakt, že LED osvetlenie negeneruje škodlivé UV svetlo.

Nesmieme zabudnúť ani na fakt, že LED osvetlenie je výrazne trvanlivejším zdrojom svetla, ktorý nevyžaduje časté výmeny. Vďaka tomu dochádza k pozorovateľnému znižovaniu vznikajúceho odpadu.

Naše produkty boli vždy vyrábané v súlade s myšlienkou „Zero waste“. Zaradenie nožnicových stanov a slnečníkov so zabudovaním osvetlením do ponuky, tak predstavuje významný krok vo vývoji našej spoločnosti. Otázka životného prostredia je pre nás kľúčová, o čom svedčí aj fakt, že k výrobe používame výhradne kvalitné materiály, ktoré zaisťujú dlhodobé využívanie výsledných produktov. Aby sme túto dobu použiteľnosti ešte predĺžili, držíme náhradné diely k naším výrobkom skladom. Vďaka tomu, nie je potrebné v prípade poškodenia produktu vyrábať ho celý – stačí nahradiť iba poškodený diel. K baleniu výrobkov potom používame recyklované obalové materiály, z nich väčšina je certifikovaná ako eko friendly.

alt-06482340016427774455bdlmtejkq.png

Nožnicové stany a slnečníky MITKO s LED osvetlením

Osvetlenie nožnicového stanu alebo slnečníku Vám umožní využívať krytý priestor bez ohľadu na dennú dobu. Správne osvetlenie hrá tiež významnú úlohu z pohľadu vizuálneho vnímania návštevníkov. Zabudované LED osvetlenie zaistí profesionálnu prezentáciu Vašej značky a výrazne skráti čas potrebný na stavbu nožnicového stanu, prípadne slnečníku.

Konštrukcie so zabudovaným LED osvetlením v ponuke MITKO:

  • Octa Pro LED - prvý nožnicový stan na trhu s LED osvetlením zabudovaným priamo v konštrukcii. Nastaviteľná sila svetla umožní prispôsobiť sa daným podmienkam outdoorovej akcie. Nožnicové stany Octa Pro LED sú dostupné v rozmeroch 3x3 a 3x4,5 m.
  • LED reklamné slnečníky - V dnešnej dobe nenahraditeľné vybavenie každého hotela, reštaurácie a ďalších gastro prevádzok s letnou záhradkou. Slnečníky poskytujú ochranu pred slnkom i ľahkým dažďom a vďaka zabudovanému LED osvetleniu zvyšujú komfort hostí po zotmení. LED slnečníky sú dostupné v rozmeroch o priemere 3, 3,5 a 4 m, ďalej aj v rozmere 3,5 x3,5 m.

Nožnicové stany a slnečníky so zabudovaným LED osvetlením predstavujú inovatívne riešenie pre vonkajšie aj vnútorné akcie. V kombinácii s atraktívnym dizajnom potlače získate vysoko praktický i reklamný nástroj.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0