Praktické zastrešenie na záhradnú párty i gastrofest

Veľa festivalov sa odložilo až na September, niektoré z nich naopak v poslednej dobe ešte len vznikajú. Chcete sa zúčastniť športových závodov alebo ponúknuť ochutnávku na gastrofestivale? Potom sa nezabudnite dôkladne pripraviť a zaobstarať si kvalitný stan.

Počas tohto leta sa počasie strieda ako na horskej dráhe: zastrešenie na vonkajšie akcie je doslova nevyhnutnosťou. Či už usporadúvate divadelný festival alebo ochutnávku exotických pokrmov, s odolným reklamným stanom nikdy neurobíme krok vedľa.

Ideální stan na gastrofestival? Párty stan Dome

Nielen, že svojimi mohutnými rozmermi a kupolovitým tvarom zaujme už z diaľky, ale naviac Vám umožní vytvoriť príjemné prostredie, kam sa vaši hostia radi usadia a vyskúšajú ponuku netradičných alebo aj typických jedál.

Stany Dome sú ideálne na VIP udalosti, a pretože ich neobmedzuje klasická nožnicová konštrukcia, ponúka sa Vám ešte viac miesta, ktoré je možné využiť na umiestnenie reklamných prvkov alebo aj pohodlného nábytku. Konštrukciu tvoria hliníkové profily o 43mm (prepojené pevnými spojkami) a ich opláštenie je možné nechať ľubovoľne potlačiť (buď pomocou metódy sieťotlače alebo digitálnej tlače). Sú odolné voči poryvom vetra až do 100 km/h.

Môžu disponovať až 6 rôznymi vstupmi alebo môžu byť vybavené bočnicami (plnými ,s oknami i na zips). Je možné ich vybaviť aj dodatočnými záťažami, podlahou z tvrdeného PVC v čiernej, šedej, bielej, modrej, červenej alebo zelenej farbe a vode odolným prenosným LED osvetlením.

Mitko Premium – elegantné zastrešenie na záhradnú párty

Potrebujete prístrešok, pod ktorým sa schováte pred ostrými slnečnými lúčmi, alebo naopak pred letnou dažďovou prehánkou? Vonkajší priestor, kam budete môcť pozvať svojich priateľov a usporiadať barbecue, ale do murovanej verandy či hliníkovej pergoly sa Vám nechce investovať ? Aj k tomu môže poslúžiť kvalitný párty stan – predstavuje cenovo výhodnejšie a hlavne rýchlejšie riešenie.

Hliníkové a drevené pergoly sú síce kvalitné, ale prídu Vás na niekoľko stoviek až tisícok eur a nedajú sa jednoducho premiestňovať. Naproti tomu, stan rýchlo a jednoducho postavíte a zase zložíte. Celý proces Vám nezaberie viac ako niekoľko minút.

Doporučujeme nožnicové stany Mitko Premium, vybavené systémom Easy-Hold (slúži k upevneniu svetiel a dodatočného vykurovania). Nechýba im pevná hliníková konštrukcia, ktorá už niečo vydrží, ani silné vodotesné opláštenie. Typ bočníc a farebné prevedenie si môžete vybrať podľa vlastných potrieb a stan tak perfektne zladiť napríklad s fasádou vášho domu.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0