Kde všude se uplatní párty stan? Na letním večírku i dětském táboře

Teplé mesiace so sebou prinášajú mnoho kultúrnych a zábavných udalostí, či už súkromných alebo verejných. Usporadúvajú sa oslavy na záhrade, gastronomické festivaly, trhy aj detské tábory. Vo všetkých týchto prípadoch vám bude praktickým pomocníkom kvalitné zastrešenie v podobe odolného párty stanu. Ako si vybrať taký, ktorý bude perfektne vyhovovať vašej akcii?

Ochrana pred náhlym prívalovým dažďom je potrebná tak na koncerte vonku, ako i na záhradnej párty, svadbe, pivnom festivale, tržnici a samozrejme aj na detskom tábore. Môže tak vzniknúť priestranná spoločenská miestnosť, kde sa účastníci tábora budú môcť dobre zabaviť i za nepriaznivého počasia. Stan ale musí samozrejme zodpovedať konkrétnej veľkosti. My Vám poradíme, podľa čoho vyberať.

Ideálny spoločenský stan na detský tábor

Usporadúvate detský tábor v kempingu? Spoločný priestor, kde sa deti budú môcť stretávať aj keď sa spustí nečakaný lejak, je nevyhnutnosťou. Ak nemáte k dispozícii väčšiu chatu, je obstaranie stanu ideálnym východiskom. Nebudete musieť zbytočne meniť pripravený program.

Aký by mal taký stan byť? Samozrejme priestranný, pevný a s kvalitným opláštením. To všetko splňuje nožnicový párty stan Mitkotent Premium. Stany z tejto rady sú v ponuke v mnohých rozmeroch a sú odolné voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Konštrukcia je vyrobená z hliníku (vďaka tomu je ľahká a zároveň niečo vydrží) a opláštenie tvorí vodotesná dvojito impregnovaná textília.

Ak tábory usporadúvate každoročne, investícia do kvality sa Vám oplatí – stany len tak niečo nezničí a vy budete pripravený na všetko.

Nechýba ani dodatočné vybavenie

Stany Priemium druhej generácie sú naviac vybavené systémom Easy-Hold – ten vám umožňuje dodatočné upevnenie svetiel, kúrenia alebo trebárs vlajok. Vyhotovenie bočníc nájdete v niekoľkých variantoch – plné, polovičné, s rôznym počtom okien, so spodným profilom, so vstupom na zips a výnimkou nie je ani ozdobné krytie nôh stanu.

Aké ďalšie doplnky deti na tábore ocenia?

Aby deti trávili čo najviac času vonku na čerstvom vzduchu, poskytnite im posedenie priamo pod širákom – stavte na sedacie vaky. Tie si totiž zamilovali nielen dospelý ale aj deti, ktoré si budú chcieť po všetkých táborových aktivitách dopriať chvíľku oddychu.

Môžete ich nechať potlačiť akýmkoľvek motívom a vybrať si tiež ľubovoľný tvar, rozmer či poťah. Obstarajte napríklad sedacie vaky z polyestru alebo eko-kože, vyplnené polystyrénovou kockou či recyklovaným granulátom – v tvare kocky i klasického vaku. Veľkou výhodu predstavuje ich odolnosť a minimálne nároky na údržbu – veľmi jednoducho sa čistia, čo je vlastnosť, ktorú na akciách s väčším počtom detí, určite oceníte.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1