Obchody sa opäť otvárajú. Ako na poriadny comeback?

Predajne, reštaurácie a ďalšie podniky sa postupne otvárajú, čo ponúka zaujímavú propagačnú príležitosť. Týka sa to i Vás? Dajte si na svojom návrate záležať. Promo akciu skvele doplnia reklamné vlajky. Môžete ich využiť v obchodnom centre pri vchode do obchodov.

Roll-upy, plotové polia, reklamné stany, slnečníky, prezentačné steny, stĺpy a brány – všetky tieto produkty môžete využiť v hotelovom prostredí, na terase vašej reštaurácie alebo na iných vonkajších priestoroch. Upozornite na znovuotvorenie tým správnym spôsobom. Či už chcete zvýrazniť predajňu vo väčšom obchodnom stredisku alebo zapadnutý obchodík uprostred rušnej ulice, pomôžu vám v tom nápadité a pritom nie príliš rušivé prostriedky - reklamné vlajky. Prečo sa radia medzi obľúbené reklamné produkty?

Estetické a nápadné riešenie – reklamná vlajka s logom

Nie sú priestorovo náročné a aj tak sú z diaľky skvelo vidieť. Vonku si s nimi pohráva vietor, takže pritiahnu pozornosti o to viac. Stačí len zvoliť výrazný tvar a farbu. Tiež v interiéri predajne výborne zvýraznia konkrétny produkt, ktoré je práve v mimoriadnej zľave. Nespoliehajte sa iba na Roll-up bannery či prezentačnú stenu a pohrajte sa s detailmi. Prepojte všetky reklamné produkty jednotnou myšlienkou a vytvorte kampaň, ktorá zákazníkov nadchne.

Vlajky môžu byť vybavené statickým i otočným podstavcom a kotvenie i základy sa ponúkajú pre rôzne typy povrchov. Potláčajú sa sublimačnou metódou, vďaka ktorej sú farby výrazné a sýte a môžu byť vyhotovené aj v obojstrannom prevedení. Jednoducho sa čistia (je možné ich prať) a prepravujú.

V ponuke nájdete typ Rider (aj v zaoblenom tvare), typ Hussar (opäť v niekoľkých rôznych tvarových variantoch) a typ Flyer. Máte tak množstvo možností vybrať si vlajku presne takú , ktorá sa k vášmu podniku či akcii najlepšie hodí.

Pútač pri vchode do obchodu

Vlajky sa nemusia týkať iba konkrétnej promo akcie, môžu sa stať trvalou súčasťou Vášho obchodu a upozorňovať zákazníkov na vašu hlavnú ponuku, alebo napríklad na to, či máte práve otvorené. Často ich využívajú napríklad predajcovia áut.

Reklama pre vašich sponzorov

S reklamnými vajkami sa stretávame tiež na festivaloch, vonkajších koncertoch a športových závodoch. Bývajú potlačené logami hosťujúcich kapiel, sponzorov a miestnych predajcov a návštevníkom sa ľahkou vryjú do pamäti.

V prostredí hotela

Tiež v hotelových komplexoch sa nájde ich využitie. Dodajú celému prostrediu majestátny a slávnostný nádych. Môžu návštevníkov upozorniť na to, kde zaparkovať, naviesť ich k recepcii, hotelovej reštaurácii či k vstupu do relaxačnej wellness zóny. V dobe, kedy sa turisti nemôžu vydať do cudzích krajín, im naviac pomôžu navodiť pocit, že sa nachádzajú na zahraničnej riviére.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1