Svadobná hostina vonku? Zastrešte ju párty stanom.

Máte v úmysle usporiadať nezabudnuteľnú vonkajšiu oslavu, alebo svadobnú hostinu? Jar ešte nenastala, ale vonkajšie teploty pomaly stúpajú. Nepodceňte plánovanie a začnite sa pripravovať už teraz – zaobstarajte si párty stan a výkyvy počasia Vás už nemusia trápiť.

Či už chystáte originálnu rozlúčku so slobodou pre budúceho ženícha či nevestu, alebo chcete zažiariť na medzinárodnom veľtrhu elektrotechniky, energetiky, automatizácie, komunikácie, osvetlenia a zabezpečenia Amper na Brnianskom výstavisku, neváhajte staviť na kvalitné reklamné stany. Aké si u nás môžete zaobstarať?

Netradičná rozlúčka so slobodou? V párty stane Octa Pro

Organizujete rozlúčku so slobodou ako prekvapenie? Chcete usporiadať zábavu priamo vonku – na horách, na lúke alebo uprostred lesa? Do veternejšieho prostredia sa výborne hodí nožnicový stan Octa Pro s osemuholníkových profilom nohy. Vďaka veľkých pätkám so zväčšeným oporným bodom je stan pevnejší a odolnejší. A môžeme si ho vybaviť podľa vlastných predstáv – systém Easy-Hold umožňuje upevniť ku konštrukcii kúrenie alebo osvetlenie. Opláštenie tvorí vodotesná polyesterová textília.

Stany na narodeninové oslavy a svadby

Obdobie záhradných osláv sa pomaly ale isto blíži. Vlastníte rodinný dom s pozemkom? Ak plánujete väčšiu oslavu, pretože vás, alebo niekoho z vašich príbuzných čakajú okrúhle narodeniny, je záhradná akcia najlepšou alternatívou – pohodlne sa tam zmestí aj početnejšia rodina. Aby vás neprekvapil náhly jarný dážď, zaobstarajte si nožnicový, alebo kupolovitý stan – je možné ich vybaviť tiež bočnicami s oknami a dostatočným systémom kúrenia. A samozrejme tiež vonkajším nábytkom , sedacími vakmi a lehátkami. Všetky tieto doplnky si môžete nechať potlačiť ľubovoľnou grafikou.

K obľúbeným stanom vhodným k vonkajším oslavám patria párty stany Premium, Classic i stany Dome.

Nožnicové a pneumatické stany na veľtrhy

Ak usporadúvate večernú oslavu alebo sa zúčastňujete veľtrhu a chcete hostí ohromiť aj v neskorých hodinách, siahnite po nožnicových stanoch Octa Pro Led s integrovaným osvetlením. Konštrukcia je vzdušná a jednoduchá a intenzitu svetla si môžete ľubovoľne nastaviť. Napájanie je možné riešiť buď pripojením k stálemu zdroju napätia, alebo bezdrôtovým nabíjaním.

Farbu a vzor opláštenia si môžete vybrať úplne podľa vlastných preferencií – látky sú odolné voči mechanickému poškodeniu a oderu a potláčajú a metódou digitálnej tlače a sieťotlače. Ak máte záujem o odolnejšiu látku, nie je problém zabezpečiť opláštenie so zvýšenou odolnosťou voči ohňu.

Možnosť jednoduchej inštalácie bez závislosti na elektrickom prúde, ventilátore či ďalších vonkajších zdrojoch, ponúkajú pneumatické stany Falco. Udržujú stály tlak, sú ľahké , majú malé prepravné rozmery, aerodynamický tvar a je možné ich celoplošne potlačiť – pomocou digitálnej potlače. Plocha pre Vašu grafiku môže byť aj väčšia ako 40 m2.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0