Pútače v období pandémie: s akými akciami je možné počítať a ako sa pripraviť?

Väčšina udalostí momentálne prebieha online formou, zmiernenie niektorých opatrení však už na seba nenechá dlho čakať. Veľké akcie sa odkladajú na jeseň alebo na ďalší rok a vám sa práve teraz ponúka možnosť dôkladne si premyslieť stratégiu, vďaka ktorej porazíte konkurenciu. Ako na to?

Návrat do normálu môžete pravdepodobne očakávať v priebehu mesiaca jún, ale zatiaľ nič nie je úplne isté – rozumnejšou úvahou je koniec leta alebo začiatok jesene. To vám dáva dostatok času na to, aby ste zorganizovali spoločné stretnutie, alebo si zaistili predajné miesto na budúci rok – či už na festivale alebo športovej udalosti. K obľúbeným eventovým doplnkom, ktoré môžete využiť aj bez organizácie veľkej akcie a aj napriek tomu efektívne na seba upozorniť, patria prezentačné steny a roll-up bannery.

Pútače do obchodných centier – roll-upy

Neváhajte upozorniť na zľavu alebo nový produkt a pritiahnite k vám ešte viac zákazníkov.

Roll-upy sú ľahkým a jednoducho prenosným reklamným médiom, ktoré sa hodia v podstate do akéhokoľvek prostredia – obchodného centra, lokálneho obchodíka, kvetinárstva, predajne bicyklov či pred vchod reštaurácie. Bez problémov ich zložíte a zase rozložíte. Upevňujú sa na hliníkový stožiar a potlač je solventnou potlačou. Vďaka tomu vaše reklamné správy uvedené v jasných a sýtych farbách. Je ich možné umiestniť tak do vnútorných priestorov, ako aj do exteriéru – sú vode odolné , takže ani dážď vašu prezentáciu nezastaví.

Netradičná reklama do obchodu? Prezentačná stena

Prezentačné steny sa využívajú predovšetkým na veľtrhoch, pretekoch či promo akciách, rovnako tak nimi môžete upozorniť na výpredajovú kampaň priamo vnútri obchodu. Z diaľky je určite nikto neprehliadne – vyrábajú sa v rozmeroch 595x238 cm.

Pevnú a ľahkú konštrukciu z hliníku doplňuje kvalitné opláštenie, potlačené sublimačnou tlačou. Látka je elastická a flexibilná. Steny sú výnimočné rýchlou montážou, jednoduchou prepravou a odolnou potlačou.

Akcia vo farbách jesene?

Presunuli ste promo akciu na jeseň? Mnoho agentúr , ktoré sa špecializujú na eventy, vložili svoju nádej do „Back to school“ obdobia. Je to aj váš prípad? Potom uvažujte o zaobstaraní nožnicových stanov, plotových polí , lehátok a sedacích vakov v žiarivých jesenných farbách. Keď už akcia, tak poriadna. A hlavne konečne vonku na čerstvom vzduchu. Veselé jesenné farby jej dodajú ten správny šmrnc a potešia estetické cítenie vašich hostí, ktorí museli stráviť toľko času doma.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0