Podľa čoho vyberať eventové doplnky na preteky?

Budete v jarnom období usporadúvať motoristické alebo cyklistické preteky alebo napríklad charitatívny beh? Začnite sa pripravovať už teraz a doplňte udalosť vhodnými eventovými doplnkami s nezabudnuteľnou grafikou. Bez čoho sa žiadna športová udalosť neobíde?

Stánky s občerstvením a športovými doplnkami, plotové polia a bannery sa objavujú na väčšine športových pretekov. Či ste už organizátorom akcie alebo jej sponzorom, je potrebné správne sa prezentovať. Chcete hostí postrčiť k dobrému skutku a vybrať príspevky na chorých, podporiť súťažiacich, alebo divákom predstaviť vašu značku športového oblečenia pre bežcov a cyklistov. Využije k tomu roll-upy, reklamné bannery, vlajky a ďalšie reklamné výrobky.

Konkrétne produkty vždy vyberajte podľa vášho zámeru – chcete maximálne zdôrazniť dôležitosť benefičnej akcie? Potom stavte odolný materiál, kvalitné prevedenie a jednoznačný odkaz.

Stany Premium – osvedčená klasika

Na akciu upozornite včas – prostredníctvom spotu v rádiu, reklamy v televízii, internetovej reklamy, billboardov, letákov, alebo bannerov, vhodne umiestnených v obchodnom centre. A hneď ako udalosť nastane, majte k dispozícii reklamný stan. Na podobných akciách sa vyskytujú kupolovité, nožnicové stany aj stany v tvare Ihlana – organizátori často volia nožnicové stany Premium, alebo priestranné stany Ihlan Static.

Stany rady Premium disponujú zosilnenou výškovo nastaviteľnou konštrukciou a systémom Easy Hold, vyrábajú sa z hliníku a sú veľmi odolné. Dokážu odolať vetru do 100km/h. Opláštenie tvorí zosilnená vodotesná textília z polyesteru – dvojito impregnovaná a odolná voči oderu či vonkajšiemu poškodeniu. Prevedenie bočnice môže byť buď úplne nepriepustné, polovičné, prípadne s veľkým oknom či niekoľkými menšími.

K potlačeniu stanu sa využíva sublimačná potlač, vďaka ktorej je možné vyhotoviť akúkoľvek grafiku v 21 štandardných odtieňoch aj v ľubovoľných farbách, ktoré si vyberiete. Stan je možné dodatočne vybaviť železným, alebo pieskovým závažím.

Ihlan Static – jednoduché zastrešenie veľkých plôch

Porovnateľnou odolnosťou voči vetru (samozrejme v závislosti od typu ukotvenia) sa môžu pýšiť stany Ihlan Static. Podopierajú ich silné hliníkové stožiare, ktorým dominuje nepremokavá strecha v tvare Ihlana. Pohodlne zastrešiť môžete aj viac ako 200m2 – vznikne tak priestor aj pre 170 ľudí. Takže ak k závodom usporadúvate ešte sprievodnú udalosť , alebo len chcete hosťom zabezpečiť miesto , kde si budú môcť v pokoji posedieť , je tento stan ideálnou voľbou. Zaobstaráte ho hneď v niekoľkých verziách – Mini i Base.

Jednoducho sa montujú aj rozkladajú – montáž netrvá dlhšie ako 40 minút – a v ponuke sú dva druhy opláštenia (impregnovaný polyester alebo PVC).

Nočné bežecké závody

Tradičný beh Lužánkami sa bude konať koncom marca ale vy máte v pláne organizovať úplne inú udalosť - nočné bežecké preteky po vzore Avon beh na 5 km, ktoré sa konali na pomoc v boji proti rakovine prsníka.

V takomto prípade je potrebné vaše reklamné produkty poriadne osvetliť– zaobstarajte si stan Octa Pro Led , ktorá má osvetlenie zabudované priamo v konštrukcii a umožňuje tiež bezdrôtové nabíjanie. Občerstvenie pre pretekárov tak môžete ponúkať pri štarte aj v cieli. Nezabudnite ani na ďalšie svetelné prvky, ktoré súťažiacich navedú správnym smerom a prebudia v nich novú motiváciu.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1