Odložili ste svadbu na jeseň? Pripravte sa na sychravé počasie.

Tešili ste sa na svadobnú hostinu a tanečnú zábavu pod šírym nebom? Pripravovali ste oslavu k životnému jubileu a boli ste nútený ju zrušiť? Nevešajte hlavu a pripravte si náhradný termín – napríklad na jeseň. Nepriaznivého počasia sa obávať nemusíte – stačí si zaobstarať kvalitný stan.

Možno ste sa už dlho pripravovali na veľkolepú oslavu pre celú rodinu, mali ste všetko dôkladne pripravené (od výzdoby až po luxusné občerstvenie), alebo ste plánovali romantickú zámockú svadbu so stovkou hostí a s posedením vonku, a zrazu ste zistili, že nič z toho sa nemôže uskutočniť. Pochopiteľne ste sklamaný a nahnevaný. Ale nie je všetkým dňom koniec, stačí zábavu len odložiť o pár mesiacov – jesenné počasie býva často stabilnejšie , ako letné alebo jarné a keby náhodou zafúkal silnejší vietor, pevná hliníková konštrukcia nožnicového stanu to vydrží.

Jesenná oslava? Pod stabilným stanom Classic

Všetky stany Classic disponujú priečne zosilnenými nožnicovými profilmi, takže sú vysoko odolné. Táto rada naviac umožňuje pripojenie dodatočných prvkov – vďaka systému Easy-Hold. Priamo ku konštrukcii je možné upevniť kúrenie alebo osvetlenie, takže zábava môže pokračovať až do večera a aj keď sa pocitovo ochladí, nikomu z vašich hostí nebude zima. Montáž je pritom jednoduchá a každý si s ňou rýchlo poradí.

Tiež na opláštenie sa môžete spoľahnúť – bočnice aj strechu tvorí vode odolná polyesterová textília s dvojitou impregnáciou.

Svadobná zábava v nočných hodinách? Stavte na stan s LED osvetlením

Túžite po perfektnej svietiacej konštrukcii, ktorá vašich hostí doslova uchváti? Pri stane Octa Pro LED môžete počítať s osvetlením, ktoré je do konštrukcie stanu priamo zabudované. Nie je potrebné inštalovať ďalšie prvky a intenzitu svetla je možné ľubovoľne nastavovať.

Farbu opláštenia môžete vyberať z 21 základných odtieňov látky, ale je samozrejme možné zvoliť aj vaše vlastné farby alebo vzory. Opláštenie stanu sa tlačí pomocou sieťotlače a digitálnej tlače. Bočnica môže byť plná, so spodným profilom, s jedným alebo viacerými oknami alebo napríklad so vstupom na zips.

Nenechajte sa odradiť aktuálnou situáciou a zorganizujte veľkolepú akciu, ktorú si budete ešte dlho pamätať. Podobné udalosti, ako je jubilejná oslava či svadba sa obvykle konajú len raz za život, takže dôkladná príprava sa rozhodne oplatí – o to viac si svoj deň užijete. Nie ste si istí, ako by váš stan mohol vyzerať a radi by ste získali jasnejšiu predstavu? Nechajte si zdarma pripraviť návrh projektu.

Ihlan Static – odolné stany pre stovku hostí

Máte v pláne pozvať väčší počet hostí? Stany Ihlan Static zastrešia plochu až do 227 m2 a pod strechou sa pohodlne vojde aj 190 vašich známych. Opäť ponúka odolnosť voči poveternostným podmienkam ( zvládne rýchlosť vetru do 100km/h) a dôsledne prevedené opláštenie.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 5/5. Počet hodnotení: 1