Najväčšie výhody reklamnej brány. Ktoré to sú?

Usporadúvate akciu? Okrem bežných eventových doplnkov neváhajte siahnuť aj po niečom naviac – nafukovacie oblúky a reklamné brány nie je možné prehliadnuť už z diaľky. Perfektne sa hodia na akúkoľvek udalosť a nie je problém obstarať ich vlastnou grafikou, logom alebo celoplošnou potlačou.

Či už usporadúvate verejnú akciu, koncert alebo sa chystáte propagovať určitý produkt, čím viac toho pre svoju prezentáciu urobíte, tým lepší výsledok vás čaká. Zamerajte sa na kľúčové informácie, výrazné prvky a osobité pojatie. Reklamné brány sú skvelým riešením – prilákajú k vám viac zákazníkov aj divákov.

Výrazný pútač na akciách a veľtrhoch

Reklamnú bránu si môžete vybrať buď nafukovaciu , hliníkovú alebo pneumatickú. Všetky sa ponúkajú v ohromných rozmeroch podľa potreby.

Nafukovacie brány sa často používajú na športových akciách – rozpätie býva väčšie ako 11 metrov – ale tiež ako vchod do vianočného či veľtržného stánku. Jednoducho pritiahnu pozornosť, môžu mať akúkoľvek farbu a inštalácia nezaberie veľa času. V nohe brány je umiestnený ventilátor – vďaka nemu bránu nafúknete do 10 minút.

Pôsobivá reklama, ktorú umiestnite kamkoľvek

Pneumatické brány majú jednu veľkú výhodu: dokážu si udržať stály tlak, bez toho aby ste k tomu potrebovali ventilátor. Nebudete tak závislý na neustálom prísune elektriny a otvorí sa vám ďaleko viac možností. Môžete ju umiestniť v lese, na lúke, alebo v inom prírodnom prostredí – napríklad počas letného festivalu. Naviac vás nebudú rušiť hlukom – prevádzka pneumatické brány je úplne tichá.

Opláštenie je odolné a vymeniteľné, takže jedná brána môže mať viacero využití. Môže sa jednať o dlhodobejšie investíciu k propagácii ďalších produktov. Je možné ju potlačiť celoplošne, alebo využiť bannery, ktoré sa následne pripevnia suchým zipsom.

S montážou si poradí v podstate ktokoľvek – pomocou elektrickej či ručnej pumpy bude brána postavená za pár minút.

Originálny vchod do stránku

Hliníková brána je skladná a jej mohutné rozmery (4x8 m) zaistia, že rýchlo upúta pozornosť. Na prvý pohľad pôsobí originálne a nadčasovo.

Podobne ako pneumatická brána nie je závislá na elektrine, takže nebudete obmedzený konkrétnym miestom. Je odolná voči poškodeniu a rýchlosti vetra do 50 km/h. Môže vám slúžiť ako vchod do stánku – napríklad v kombinácii s plotovým polom – počas cyklistických pretekov, či ako reklamný pútač na veľtržnej konferencii. Potlač sa vykonáva metódou digitálnej tlače.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0