Ako zveľadiť terasu vašej reštaurácie? / Doplnky, ktoré na terase vašej reštaurácie nesmú chýbať

Posedenie na vonkajších terasách reštaurácií si tento rok ešte užijeme. Ako tento priestor pre vašich hostí čo najviac zatraktívniť? Využite na to reklamné slnečníky aj neformálny odpočinkový kútik so sedacími vakmi alebo lehátkami.

Reklamné slnečníky Mitko s potlačou

Slnečníky patria k reklamným nosičom , ktoré už považujeme za úplnú samozrejmosť. Vonkajšie posedenie je vďaka nim v letných horúčavách oveľa príjemnejšie. A naviac veľmi nenásilným spôsobom propagujú vašu značku.

Môžete ich nechať potlačiť logom ,reklamnými textami či originálnou grafikou vo výrazných farbách. Uplatnia sa, ako v reštauráciách tak aj v hoteloch. Dôležité je však vybrať slnečník s dostatočne stabilnou konštrukciou a dbať na kvalitnú potlač.

Reklamné slnečníky Mitko tieto kritériá spĺňajú. Majú pevnú hliníkovú konštrukciu, ktorá sa jednoducho montuje a zase skladá. Je odolná voči nárazom vetra až do 30 km/h. Podstavec tvoria oceľové pásy bez rotátoru o váhe 3,3 kg , s rozmermi 50 x 50 cm a profily majú bielu povrchovú úpravu.

Tiež opláštenie je mimoriadne odolné – je vyrobené zo silnej látky s dvojitou impregnáciou. Nemusíte sa teda báť roztrhnutia či ďalšieho poškodenia. Potlač je vyhotovená sublimačnou metódou a môže byť v akýchkoľvek farbách , ktoré si zvolíte.

Slnečníky sa rozkladajú buď pomocou lanka s kladkou, alebo pomocou madla.

Otvorená terasa aj vo večerných hodinách? S LED osvetlením

K slnečníkom je možné zaobstarať prenosné osvetlenie, ktoré sa ku konštrukcii prichytí vďaka suchým zipsom. Zákazníci tak na vašej terase budú môcť sedieť až do večerných hodín a užívať si pohostinnosť vášho podniku o niečo dlhšie.

Pri najnižšom stupni výkonu vydrží osvetlenie v prevádzke až 77 hodín. Batérie sa nabíjajú približne 8 hodín.

Perfektná zóna na odpočinok: sedacie vaky a lehátka

  • Príležitosť na nenápadnú reklamu poskytujú aj pohodlné sedacie vaky, s ktorými sa v posledných rokoch stretávame stále častejšie – a to nielen v domácnostiach, ale tiež v kultúrnych zariadeniach, hotelových lobby a reštauráciách. Vaky môžu byť súčasťou hracieho kútika pre deti – pomôžu vytvoriť neformálnu atmosféru.

    Lehátka sa zase perfektne hodia na balkón hotelovej reštaurácie. Oba nosiče môžete vybaviť ľubovoľnou potlačou, ktorá už z diaľky upúta pozornosť.


Bol tento článok užitočný?

Ohodnoťte ho pomocou hviezd.

Priemerné hodnotenie: 0/5. Počet hodnotení: 0